skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Metalstuc, betonstuc, marmerlook of lederlook stucwerk

Zoekt u bijzondere design wanden met een unieke uitstraling? Kies dan voor Van Gogh Design! Bij Van Gogh Design kunt u kiezen uit verschillende soorten design wanden met uiteenlopende soorten stucwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lederlook stucwerk, marmerlook stucwerk, betonstuc of metal stuc. Met ons ruime aanbod aan kleuren en texturen krijgt u bij Van Gogh Design altijd de design wanden met het stucwerk zoals u deze voor ogen heeft. Hierbij kunt u altijd zeker zijn van een vlijmscherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Metalstuc, betonstuc, lederlook of marmerlook op maat

Met metalstuc, betonstuc, lederlook of marmerlook op maat creeëren wij uw ideale design wanden. Zo zorgen we ervoor dat uw design wanden altijd naar wens zijn. U kiest uw eigen kleuren en texturen uit ons ruime aanbod. Er is meer dan genoeg keuze! Denk hierbij aan marmerlook stucwerk, lederlook stucwerk, metalstuc, betonstuc, marmerstuc en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Als specialist met 10 jaar ervaring, heeft Van Gogh Design natuurlijk ook een eigen showroom. Deze bevindt zich in Uden en daar kunt u enkele design wanden, soorten stucwerk en andere onderdelen van ons assortiment bekijken om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom eens langs te komen voor een kopje koffie en rustig rond te kijken. Onze specialisten denken graag met u mee.

Design wanden en stucwerk

In Oss levert Van Gogh Design een breed scala design wanden en stucwerk. Wij hebben altijd de design wanden met het stucwerk dat u zoekt. Zo leveren wij de design wand met het stucwerk dat u voor ogen heeft. Denk hierbij aan stucwerk zoals:

  • Marmerlook stucwerk
  • Lederlook stucwerk
  • Metalstuc
  • Betonstuc
  • Glitterstuc
  • Animalstuc
  • En meer!

Design wanden Oss

Van Gogh Design gaat altijd voor een gepaste wand voor uw huis. Met maar liefst 10 jaar ervaring zijn wij dé specialist en omgeving op het gebied van design wanden en stucwerk. Onze vakmensen helpen u dan ook met alle plezier verder.

Contact met Van Gogh Design

Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 085-0043812. Behoefte aan wat echte voorbeelden uit ons assortiment ter inspiratie? Kom dan eens langs in onze showroom in Uden! Of mail ons voor een gratis en vrijblijvende offerte via info@vangoghdesignvloeren.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top