skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Uw vloerspecialist

Van Gogh Designvloeren is al meer dan 10 jaar dé vloerenspecialist. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van uiteenlopende hoge kwaliteit vloeren: van kunststof vloeren tot beton designvloeren. Ons aanbod is zeer veelzijdig. Daardoor hebben wij voor elk interieur een passende vloer met een zeer unieke uitstraling. Wij maken moderne, landelijke, industriële, natuurlijke, strakke, robuuste en trendy designvloeren. Voor elk wat wils dus. En onze vloersystemen zijn zeer geschikt voor vloerverwarming! Onderstaand leest u meer over ons aanbod vloeren.

designvloer

Gietvloeren

Met een gietvloer kiest u in Veghel voor een vloer met een strak en industrieel uiterlijk.

Betonvloer

Betonlook / beton ciré 

Met een betonlook vloer of beton ciré-vloer kiest u voor een cementgebonden materiaal vloer met een structuur die zorgt voor een mooi reliëf.

Troffelvloer

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd. Dit is een zeer sterke kunststof vloer die gemaakt is van kwartskorrels in kunsthars (epoxy).

Grindvloer en marmerstone vloer

Robuust, strak en natuurlijk: dat is wat de grindvloer kenmerkt. Een grindvloer is gemaakt van grindkorrels in kunsthars en past in eigenlijk alle ruimtes.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Heeft u interesse in een maatwerk designvloer voor uw woning? Neem voor meer informatie contact op met 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Een berichtje sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook. Van Gogh Designvloeren staat u met alle plezier te woord en hoopt u spoedig van dienst te mogen zijn!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top