skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Strak en industrieel met een gietvloer

Met een PU-gietvloer geniet u van een strak uiterlijk dat zowel modern als onderhoudsvriendelijk is. Voor zo’n gietvloer in Uden en wijde omstreken bent u bij Van Gogh Designvloeren aan het juiste adres. Er is van alles mogelijk, van een reguliere kunststof gietvloer in een kleur naar uw keuze tot een unieke betonlook gietvloer. Altijd design, altijd op maat!

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer bestaat uit kunststof voorzien van een matte, beschermende toplaag.

Hierdoor is deze vloer voorzien van een strak uiterlijk én een hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid. Perfect voor zowel woningen als bedrijfspanden en toe te passen in allerlei interieurstijlen. De voordelen op een rijtje:

  • Strak en modern
  • Volledig naadloos
  • 100% hygiënisch
  • Uv-stabiel

Omdat alle RAL- en NCS-kleuren bij Van Gogh Designvloeren mogelijk zijn, kunnen wij altijd een vloer die helemaal past bij uw interieur voor u realiseren. Uiteraard doen wij dit in nauw overleg met u, zodat zowel wij als u zeker weten dat de vloer voldoet aan al uw wensen. Uw tevredenheid staat bij ons namelijk met stip op nummer één!

Een unieke betongietvloer

Iets wat ook met een gietvloer mogelijk is, is het creëren van de populaire en bijzondere betonlook. Zo geniet u van de kwaliteit van een polyurethaan vloer en uitstraling van een betonvloer. Kortom: de voordelen van een gietvloer én beton ineen! Dit realiseren wij voor u door twee kleuren met elkaar te mengen. Hierdoor ontstaat er een prachtig patroon. U heeft de keuze uit verschillende kleuren uit onze eigen collectie die te zien zijn in onze showroom. Van Gogh Designvloeren bezorgt u altijd een vloer naar uw wensen – helemaal op maat en van hoge kwaliteit!

Vraag direct een vrijblijvende offerte op door contact met ons op te nemen. U bereikt ons via tel. 085-0043812 of het online formulier. Wij staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak bij u op locatie in Uden en verdere omgeving in.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top