skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Van Gogh Design – badkamer vloeren en wanden

Wilt u graag een nieuwe badkamer vloer of wand? Van Gogh Design bekleedt uw badkamer vloer of wand helemaal op maat. Van Gogh Design renoveert uw huidige badkamer, maar bekleedt ook uw nieuwe badkamer. Met meer dan 10 jaar ervaring creëert Van Gogh Design uw badkamer vloer of wand helemaal zoals u die voor ogen heeft. Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat hierbij altijd voorop!

Badkamer vloeren en wanden

Al meer dan 10 jaar is Van Gogh Design specialist op het gebied van badkamer vloeren en wanden. Wij leveren een badkamer vloer of wand van hoge kwaliteit. Uw wensen staan bij Van Gogh Design altijd voorop. Onze specialisten zorgen met speciale technieken voor een volledige afwerking. Wij zorgen met een PU Gietvloer en beton-ciré bijvoorbeeld voor een kitloze badkamer. Deze is waterdicht, onderhoudsvrij en ook nog eens mooi om te zien dankzij de afwezigheid van voegen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor grindvloeren of een troffelvloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kijk rond op onze website.

Van Gogh Design uw specialist

Al meer dan 10 jaar biedt Van Gogh Design badkamer vloeren en wanden op maat. Enkele voordelen bij ons zijn:

  • We gebruiken de nieuwste technieken
  • We hanteren een gunstige prijs
  • We doen zowel renovatie als nieuwbouw
  • We zorgen voor een complete afwerking
  • We leveren resultaat waar u tevreden over kunt zijn

Badkamer vloer en wand Cuijk

Badkamer vloer en wand op maat

Wilt u een op maat gemaakte badkamer vloer en/of wand? Dat is bij Van Gogh Design geen enkel probleem! Wij denken graag met u mee en houden rekening met uw voorkeuren. Zo ziet uw badkamer in er binnen de kortste keren weer uit om door een ringetje te halen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? De experts van Van Gogh Design geven u graag meer informatie.

Gratis offerte voor badkamer vloer of wand

Wilt u een nieuwe badkamer wand of vloer laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met meer dan 10 jaar ervaring maakt Van Gogh Design uw badkamer vloer of wand helemaal zoals u het voor ogen heeft. Vraag een gratis offerte aan via info@vangoghdesignvloeren.nl. Of neem telefonisch contact op via 085-0043812. U kunt natuurlijk ook het online contactformulier invullen.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top