skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Unieke uitstraling met betonlook vloer of wand

Voor een vloer of wand met een bijzondere structuur kiest u voor een betonlook vloer in Uden, voor u gelegd door vloerenspecialist Van Gogh Designvloeren. Wij gaan te allen tijde deskundig, zorgvuldig en geheel op maat te werk. Zo voorzien wij u van een cementgebonden gietvloer met betonlook die helemaal voldoet aan uw wensen. Naast betonlook vloeren zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van betonlook wanden.

Beton ciré in uw woning

Een betonlook vloer (ook wel een betonstucvloer, stucvloer, leefbetonvloer, woonbetonvloer of beton ciré-vloer genoemd) is gemaakt van het bijzondere materiaal beton ciré. Dit is een cementgebonden materiaal met een bepaalde structuur die zorgt voor een mooi reliëf. Deze speciale structuur brengt een wat ruwer, robuust uiterlijk van de vloer met zich mee. Daarnaast is deze vloersoort voorzien van een kunststof, matte beschermlaag die makkelijk te reinigen en onderhouden is.

Het is dus niet zo vreemd dat de betonlook vloer steeds populairder is. Zeker aangezien dit materiaal tevens voor wanden te gebruiken is. Beton ciré past perfect bij industriële interieurstijlen en is voornamelijk terug te vinden in woningen.

designvloer

Beton Cire

Maatwerk van uw vloerspecialist

Er zijn allerlei kleuropties waaruit u kunt kiezen. Gaat u voor een klassieke grijstint, of liever voor bruin, zwart of wit? Van Gogh Designvloeren helpt u graag de juiste keuze te maken. Vanuit Uden komen wij bij u op locatie langs om uw situatie te bekijken en bespreken. Tijdens dit bezoek laten wij u diverse voorbeelden van vloeren zien, zodat u goed kunt zien en voelen hoe uw vloer er uiteindelijk uit zal komen te zien. Door middel van eerlijke adviezen, jarenlange ervaring en zorgvuldig maatwerk leveren wij al onze klanten een vloer op maat die helemaal voldoet aan hun wensen. Iedere keer weer!

Neem contact met ons op

Wilt u beton ciré op uw muur of vloer laten aanbrengen? Neem contact op met Van Gogh Designvloeren om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via 085-0043812 of via het online formulier. Wij voorzien u van een offerte op maat en gaan zo snel mogelijk aan de slag om uw (vloer)wensen waar te maken!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top