skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Van Gogh Design – Betonstuc, betonlook en beton-ciré

Zoekt u naar betonstuc of een betonlook voor bijvoorbeeld uw badkamer? Voor deze betonlook wandafwerking van kunststof en cement komt u naar Van Gogh Design! Van Gogh Design biedt een groot aantal soorten betonstuc. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Beton-ciré. Beton-ciré is ideaal voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer. Door onze zorgvuldige en deskundige werkstijl, maken wij uw betonlook en betonstuc helemaal zoals u dat wilt. Elk interieur krijgt een unieke uitstraling door onze vele mogelijkheden in stucwerk. Bij ons is alles mogelijk: industrieel, modern, strak, robuust en nog veel meer! Door de juiste balans tussen functie en design is al ons stucwerk perfect op maat. Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat hierbij altijd voorop.

Kies voor beton-cire

Van Gogh Design is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van decoratieve betonstuc en betonlook stucwerk. In de regio Uden (Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven etc.) leveren wij hoge kwaliteit betonstuc en betonlook stucwerk. Wat uw wensen ook zijn, Van Gogh Design denkt altijd met u mee. Zo is het resultaat altijd de betonstuc of de betonlook zoals u die voor ogen heeft. Of u nu gaat voor beton-ciré of een andere variant. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Uw wensen staan centraal

Bij Van Gogh Design krijgt u uw betonstuc of een betonlook helemaal op maat gemaakt naar uw wens. Bekijk gerust onze website of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u speciale wensen voor uw betonstuc of betonlook? Wij staan erom bekend dat we met u meedenken en altijd betonstuc of een betonlook verzorgen waar u tevreden over bent! Waar u ook naar op zoek bent. Welke sfeer u ook wil. Van Gogh Design verzorgt uw wensen helemaal op maat!

Designvloeren Uden

Waarom kiezen voor Van Gogh Design?

Bij Van Gogh Design leveren we betonstuc en een betonlook tegen een scherpe prijs. Daarnaast garanderen wij:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Hoogstaand eindresultaat
  • Meerdere soorten betonstuc mogelijk, waaronder beton-circé
  • Gratis offerte
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Een goede balans tussen design en functie
  • Een voordelig tarief

Betonlook of betonstuc in de badkamer?

Bent u op zoek naar hoogstaande betonstuc of een betonlook, zoals beton-ciré, als wandafwerking? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op. Met onze ervaring en expertise zorgen wij voor betonstuc in de badkamer die aan uw wensen voldoet. U bereikt ons telefonisch via 085-0043812. Of mail ons voor een vrijblijvende offerte via info@vangoghdesignvloeren.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top