skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Van Gogh Designvloeren

Voor uw woning wilt u vanzelfsprekend een passende vloer waar u lang van kunt genieten. Het gaat per slot van rekening wel om uw thuis! Kies daarom voor een Van Gogh designvloer. Als specialist in designvloeren in Uden zorgen wij keer op keer weer voor een fantastisch resultaat geheel naar uw wensen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

Alle vloersystemen zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming!

Bijzondere vloeren

Van Gogh Designvloeren is al meer dan 10 jaar dé vloerenspecialist van regio Uden (Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, etc.). Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit vloeren in allerlei soorten, van kunststof tot beton designvloeren. Niet alleen de standaard varianten, maar ook zeer unieke exemplaren. Denk o.a. aan:

  • Marmerstonevloer
  • Glittervloer
  • Flakesvloer
  • Stickervloer
  • Customvloer

van Gogh designvloeren

Dankzij dit veelzijdige aanbod kunnen wij voor ieder interieur een unieke uitstraling realiseren. Een moderne, landelijke, industriële, natuurlijke, strakke, robuuste of trendy designvloer… Bij ons kan het allemaal. Elk van onze vloeren is bovendien een vloer op maat met een goede balans tussen design en functie. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en service is ons uitgangspunt!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top