skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Een sterke en natuurlijke grindvloer

Houd u van een natuurlijke uitstraling, maar wilt u tegelijkertijd genieten van een zeer robuuste kwaliteit vloer? Dan is een siergrindvloer echt iets voor u! Van Gogh Designvloeren komt uw grindvloer in Uden graag helemaal naar uw wensen bij u leggen. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft kleur en afwerking en wij werken naast grind ook met marmerstone.

De kwaliteit van grindvloeren

Robuust, strak en natuurlijk: dat zijn de belangrijkste kenmerken van een grindvloer. Een grindvloer – soms wel siergrind, korreltapijt of steentapijt genoemd – bestaat uit grindkorrels in kunsthars. Voor comfort wordt de vloer geseald, maar maakt u zich geen zorgen: de vloer behoudt zijn unieke structuur en daarmee het bijzondere uiterlijk. Door de beschermende laag is de vloer echter wel waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. En dat is uiteraard wel zo prettig voor u. U heeft keuze uit diverse tinten zoals grijs, bruin, zwart en lichte kleuren. Zelfs brons en goud behoren tot de mogelijkheden.

Een grindvloer is een zeer unieke vloersoort voor woningen, maar misstaat ook zeker niet in andere toepassingen zoals kantoren, winkelpanden en showrooms. Omdat de vloer krasbestendig is, kan deze wel tegen een stootje en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u snel met beschadigingen te maken krijgt.

Marmerstone op uw vloer

Een speciaal materiaal waarmee wij werken is marmerstone. Hoewel er minder kleuren beschikbaar zijn voor zo’n marmerstonevloer, geniet u wel van een nóg natuurlijkere uitstraling. Uiteraard beschikt marmerstone over dezelfde voordelen die elke grindvloer met zich meebrengt.

grindvloeren

Designvloeren Veghel

Service van uw vloerspecialist

Interesse in een grindvloer van Van Gogh Designvloeren? Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij graag eerst uw situatie met u. Dit doen wij het liefst tijdens een afspraak bij u op locatie. Op die manier weten wij meteen wat er moet gebeuren en kunnen wij niet alleen voorzien van deskundig advies, maar ook van wat voorbeelden van vloeren. Gaat u akkoord met de offerte die wij voor u opstellen? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag! Kwaliteit en klanttevredenheid zijn daarbij te allen tijde onze sleutelwoorden.

Bel naar 085-0043812 of vul het online contactformulier in om met Van Gogh Designvloeren uit Uden in contact te komen. Wij staan u met alle plezier te woord en hopen u spoedig te mogen voorzien van een fantastische designvloer!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top