skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Een robuuste en naadloze troffelvloer

Een troffelvloer bezorgt uw interieur een prachtige uitstraling, terwijl u geniet van weinig onderhoud en een zeer robuuste kwaliteit. Voor een dergelijke troffelvloer in Uden en verdere omgeving is Van Gogh Designvloeren absoluut uw vloerspecialist. Wij zetten onze passie voor vloeren en onze ervaring in het vak in om u de vloer van uw dromen te bezorgen!

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Van alle kunststof vloeren is een mortelvloer oftewel een troffelvloer toch wel een van de beste keuzes. Met deze vloersoort, die bestaat uit kwartskorrels in kunsthars (epoxy), geniet u namelijk van een zeer natuurlijke uitstraling en uitermate sterke kwaliteit. Daarbij is een dergelijke vloer slijtvast en waterdicht dankzij de seallaag en een matte beschermlaag. Ideaal voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld woningen, kantoren of showrooms.

Maar troffelvloeren zijn in het bijzonder geschikt voor natte ruimtes. Dit omdat er sprake is van een naadloze aansluiting met de plinten. De ronde hoek die er dan ontstaat, zorgt voor een makkelijk te reinigen en onderhouden oppervlak. Wel zo fijn! Bovendien doen wij er alles aan om uw vloer aan uw wensen te laten voldoen.

troffelvloer

Een troffelvloer op maat

Met een troffelvloer kunt u allerlei verschillende kanten op. U heeft namelijk de keuze uit diverse kleuren en kunt het uiteindelijke uiterlijk van de vloer dus helemaal afstemmen op uw wensen. U hoeft niet per se te gaan voor een natuurlijke tint, maar kunt ook kiezen voor een bijzondere kleur. Desgewenst adviseren wij u hierin persoonlijk. Wij zetten onze deskundigheid namelijk evengoed in om u aan de perfecte vloer te helpen. Maatwerk, kwaliteit en service zijn onze krachten!

Maak een afspraak of vraag meer informatie op door te bellen naar 085-0043812 of door een bericht achter te laten via het online contactformulier. Wij plannen graag een afspraak bij u op locatie in regio Uden in om de situatie te bespreken, u voorbeelden te laten zien en een offerte op te kunnen stellen. Vervolgens gaan we met plezier aan de slag om uw ideale troffelvloer te realiseren!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top