skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Beton ciré van Van Gogh Designvloeren

Bent u op zoek naar een vloerenspecialist die een prachtige beton ciré vloer kan leggen? Neem dan contact op met de specialisten van Van Gogh Designvloeren. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van beton ciré bent u bij ons zeker van een prachtige kwaliteitsvloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een beton ciré vloer? Of wilt u weten hoe wij dit type vloer bij u thuis realiseren? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak met ons maken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Beton ciré

Beton ciré is een materiaal dat steeds populairder wordt. Het wordt onder andere toegepast bij vloeren en wanden, maar kan ook gebruikt worden bij tafelbladen en badmeubels. Beton ciré is gewreven en gewaxt beton met een bijzondere structuur. De structuur is verkregen door schuring en wrijving. Het materiaal bestaat uit cement aangemaakt met hars. Het is daardoor zeer sterk en flexibel. Om de vloer optimaal te beschermen, zullen wij ook een kunststof, matte beschermlaag toepassen. Dit type vloer gaat zo jarenlang mee en sluit met zijn bijzondere uitstraling naadloos aan bij een interieur met een industriële look.

Een betonvloer op maat

De specialisten van Van Gogh Designvloeren zorgen bij u thuis voor een echte maatwerk beton ciré vloer. U kunt onder andere de kleur van de vloer helemaal zelf bepalen. Wenst u uw vloer uit te voeren in de klassieke grijze kleur? Of gaat u voor een andere bijzondere kleur als wit, bruin of zwart? Om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect bij uw woning past, zullen wij vooraf bij u langsgaan om de situatie te bekijken en te bespreken. Wij laten u tijdens deze afspraak ook de verschillende mogelijkheden zien. Samen zoeken we op deze manier een vloer uit die perfect bij de rest van uw interieur past.

Beton Cire

designvloer

De voordelen van beton ciré

Een beton ciré vloer heeft veel voordelen te bieden. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

    • Overal toepasbaar (beton ciré wordt ook toegepast als wand)
    • Makkelijk te reinigen en onderhouden
    • Water- en schokbestendig
    • Veel kleurmogelijkheden
    • Geheel voegloos

Voor meer informatie over de voordelen van een betonlook vloer en de verschillende mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een mooie beton ciré vloer bij u thuis laten realiseren? Of heeft u nog vragen over onze aanpak? Laat het ons weten door te bellen naar 085-0043812 of te mailen viainfo@vangoghdesignvloeren.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een maatwerk beton ciré vloer.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top