skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Een grindvloer van Van Gogh Designvloeren

Wenst u uw woning te verrijken met een prachtige grindvloer? Schakel dan de hulp van de specialisten van Van Gogh Designvloeren in. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in echte designvloeren zoals gietvloeren, betonlook vloeren en ook grindvloeren. Een grindvloer is de ideale vloer voor mensen die een natuurlijk uitstraling wensen en tegelijkertijd willen genieten van een robuuste kwaliteit. Bij Van Gogh Designvloeren heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Heeft u interesse gekregen in een grindvloer? En heeft u behoefte aan meer informatie over dit type vloer? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en een afspraak maken met een van onze specialisten.

De grindvloer

Een grindvloer wordt gekenmerkt door een robuuste, strakke en natuurlijke uitstraling. Een grindvloer wordt gemaakt van grindkorrels en kunsthars. Om u meer comfort te geven, wordt de vloer door onze specialisten geseald. Ondanks het sealen behoudt de grindvloer zijn unieke structuur en bijzondere uiterlijk. De beschermende laag zorgt ervoor dat de vloer waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk is. Grindvloeren kunnen in vrijwel iedere woning worden toegepast. Tevens misstaat dit type vloer niet in kantoren, showrooms of winkelpanden. De vloer is ook nog eens zeer krasbestendig en blijft er daarom prachtig uitzien ondanks intensief gebruik.

Een maatwerk grindvloer

Van Gogh Designvloeren realiseert op maat gemaakt design vloeren. U kunt hierbij zelf het uiterlijk van de vloer bepalen. U heeft de keuze uit diverse tinten. Denk aan grijs, bruin, lichte kleuren en zwart. Wilt u van uw vloer een echte eyecatcher maken? Kies dan voor bijzondere kleuren als brons of goud! Wilt u een vloer met een nog natuurlijkere uitstraling? Kies dan voor het materiaal marmerstone. Met dit materiaal creëert u een zeer natuurlijke sfeer in uw woning.

Van Gogh Designvloeren Vloer in hal

Beton Cire

De voordelen van een grindvloer

Een grindvloer heeft veel voordelen te bieden. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

    • Krasbestendig
    • Waterdicht
    • Zeer onderhoudsvriendelijk
    • Natuurlijke uitstraling
    • Hoogwaardige kwaliteit

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van deze bijzondere vloer? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Wilt u een prachtige grindvloer laten leggen door de vakmensen van Van Gogh Designvloeren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 085-0043812 of mail naarinfo@vangoghdesignvloeren.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een maatwerk grindvloer.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top