skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Een gietvloer van Van Gogh Designvloeren

Wilt u uw woning of pand voorzien van een prachtige stijlvolle gietvloer? Klop dan aan bij Van Gogh Designvloeren. Van Gogh Designvloeren heeft jarenlange ervaring op het gebied van designvloeren waaronder gietvloeren. Iedere vloer wordt door onze vakmensen op maat gemaakt. Daarnaast zijn er ontzettend veel mogelijkheden die wij kunnen realiseren. Denk aan een reguliere kunststof gietvloer in uw eigen gekozen kleur of ga voor een gietvloer met een unieke betonlook. Wat uw wensen voor uw nieuwe gietvloer ook zijn, wij kunnen het voor u waarmaken. Voor meer informatie leest u verder of neemt u contact met ons op. Uiteraard kunt u dan ook direct een afspraak met ons maken.

De gietvloer

Een PU-gietvloer staat bekend om zijn strakke en moderne uiterlijk. Hij staat daarom prachtig in een interieur met een moderne of industriële uitstraling. Een gietvloer bestaat uit kunststof voorzien van een matte, beschermende toplaag. De vloer is hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk. Bij Van Gogh Designvloeren is het mogelijk om de gietvloer in alle RAL- en NCS-kleuren te laten realiseren. Vooraf zullen we daarom uitgebreid met u bespreken welke kleuren het best in uw interieur passen. Zo maken we er een prachtig geheel van.

Een gietvloer met betonlook

Met een gietvloer is het ook mogelijk om de nu zo populaire en bijzondere betonlook te creëren. Op deze manier heeft u een betonlook vloer met de voordelen en kwaliteit van een polyurethaan vloer. De betonvloer look komt tot stand door twee kleuren met elkaar te mengen. Zo ontstaat een prachtig patroon. Uiteraard heeft u bij dit type vloer ook de keuze uit alle NCS- en RAL-kleuren.

Gietvloeren

Designvloeren Veghel

Voordelen van de gietvloer

Een gietvloer heeft heel veel voordelen te bieden. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij:

    • Zeer onderhoudsvriendelijk
    • Een strakke en moderne uitstraling
    • Volledig naadloos
    • Zeer hygiënisch
    • UV-stabiel

Wilt u meer te weten komen over de voordelen en de mogelijkheden op het gebied van een gietvloer? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Wilt u een prachtige gietvloer laten leggen door Van Gogh Designvloeren? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Wij staan graag voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 085-0043812. Mailen kan ook naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een prachtige gietvloer op maat.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top