skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Functionele en sfeervolle kunststof en beton designvloeren

Voor een sfeerbepalende en onderhoudsvriendelijke designvloer voor uw woning of kantoor in Wijchen gaat u naar Van Gogh Designvloeren. Hier vindt u gegarandeerd een vloer waarvan u lang plezier heeft. Met de ruime keuze aan vloeren bij Van Gogh Designvloeren zijn wij ervan overtuigd dat u de vloer vindt die voldoet aan uw wensen voor uw kantoor of woning in Wijchen en omgeving. Als specialist in kunststof en beton designvloeren heeft Van Gogh Designvloeren met zekerheid een fantastisch passende vloer voor u. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, of maak een afspraak met onze vloerspecialisten voor een advies op maat. Mede door onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen weten wij zeker dat u in de regio Wijchen jarenlang plezier heeft van de kwaliteit van Van Gogh Designvloeren.

De vloerenspecialist voor de regio Wijchen

Van Gogh Designvloeren staat al ruim 10 jaar bekend als dé vloerenspecialist voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Wijchen. In al die jaren zijn wij steeds meer gespecialiseerd in hoge kwaliteit kunststof vloeren en beton designvloeren. Voor elk interieur in Wijchen en omstreken hebben wij gegarandeerd de vloer die u zoekt! Voor elke smaak hebben wij een designvloer: modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust of trendy. Hieronder leest u meer over ons vloeraanbod in Wijchen.

PU-gietvloer

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gietvloer. Een PU-gietvloer past uitermate goed bij een industrieel interieur en strakke meubels. Ons aanbod onderhoudsvriendelijke gietvloeren is zeer groot: u kunt kiezen voor een reguliere kunststof gietvloer in elke kleur die u wenst tot aan een unieke betonlook gietvloer. Kom gerust kijken voor een demo.

Designvloeren Wijchen

Betonlook of beton ciré vloeren

De betonlook vloer is ook bekend onder de naam beton ciré-vloer. Dit is een bijzondere vloer die gemaakt is van cementgebonden materiaal met een ruwe structuur. Dat geeft een mooi reliëf voor een robuust uiterlijk. De kunststof, matte beschermlaag op de vloer maakt hem eenvoudig schoon te maken.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer is ook bekend onder de naam mortelvloer. Dit is een zeer sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). Een troffelvloer past heel goed in woningen, kantoren en/of showrooms in Wijchen. Vooral ook omdat ze zeer geschikt zijn voor gebruik in toiletruimtes en badkamers. Ze sluiten namelijk naadloos aan op de plinten van uw woning of kantoor.

van Gogh designvloeren gietvloer

Grindvloer en marmerstone vloer

De grindvloer is een mooie designvloer die bekend staat om zijn robuuste, strakke en natuurlijke uiterlijk. Een grindvloer is samengesteld uit grindkorrels met kunsthars en is een vloer die past in iedere ruimte in uw pand in Wijchen. De vloer is namelijk waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook hebben wij een marmerstone vloer die vergelijkbaar is met de grindvloer, met het verschil dat de marmerstone vloer een marmeren uitstraling heeft.

Contact opnemen met Van Gogh Designvloeren

Voor een designvloer op maat voor uw kantoor of huis in Wijchen gaat u naar Van Gogh Designvloeren. Bel ons gerust voor meer informatie via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Van Gogh Designvloeren geeft u met alle plezier een advies op maat voor een designvloer in Wijchen.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top