skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Functionele en sfeervolle kunststof en beton designvloeren

Zoekt u een sfeervolle en onderhoudsvriendelijke designvloer voor uw woning of kantoor in Vught? Dan is Van Gogh Designvloeren het geschikte adres voor u. Bij ons vindt u gegarandeerd de vloer die bij u past en waar u lang van kunt genieten. Van Gogh Designvloeren heeft een ruime keuze aan designvloeren waarvan u gegarandeerd lang plezier hebt. Wij weten zeker dat u bij ons de vloer vindt die voldoet aan uw wensen voor uw kantoor of woning in Vught en omgeving. Van Gogh Designvloeren heeft met zekerheid een fantastisch passende vloer voor iedereen. Kom daarom eens een kijkje nemen in onze showroom. U kunt uiteraard ook een afspraak maken met onze vloerspecialisten voor een advies op maat. Dankzij onze zeer ruime ervaring, kennis van zaken, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen weten wij zeker dat u in de regio Vught jarenlang plezier heeft van een vloer van Van Gogh Designvloeren.

De vloerenspecialist voor Vught en omgeving

Van Gogh Designvloeren staat al ruim 10 jaar bekend als dé vloerenspecialist in Vught voor particulieren en kantoren. In die 10 jaar hebben wij ons toegespitst op hoge kwaliteit kunststof vloeren en beton designvloeren. Voor elk interieur in Vught en daarbuiten hebben wij gegarandeerd een vloer voor u! Wij hebben een designvloer voor elke smaak: van modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust tot trendy. Hieronder leest u meer over ons vloeraanbod in Vught.

PU-gietvloer

Kies bijvoorbeeld voor uw woning in Vught voor een gietvloer. Een PU-gietvloer past heel goed bij een industrieel interieur en strakke meubels. Is dat iets voor u? Wij hebben een zeer ruim aanbod onderhoudsvriendelijke gietvloeren: van een reguliere kunststof gietvloer in elke gewenste kleur tot aan een unieke betonlook gietvloer. Zien? Kom gerust kijken voor een demo.

Designvloeren Vught

Betonlook of beton ciré vloeren

De betonlook, of beton ciré-vloer is een bijzondere vloer van cementgebonden materiaal met een structuur. Die structuur geeft een mooi reliëf voor een robuust uiterlijk. Door de kunststof, matte beschermlaag is de vloer eenvoudig schoon te houden.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, of mortelvloer, is een zeer sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). Een troffelvloer past heel goed in elk soort pand in Vught. Ook omdat ze zeer geschikt zijn voor gebruik in de zogenaamde natte ruimtes zoals de badkamer. Ze sluiten namelijk naadloos aan op de plinten van uw woning of kantoor.

Designvloeren Veghel

Grindvloer en de marmerstone vloer

Ook in ons assortiment: de grindvloer, een mooie designvloer die bekend staat om zijn robuuste, strakke en natuurlijke uiterlijk. Een grindvloer bestaat uit grindkorrels met kunsthars en past in eigenlijk iedere ruimte in uw pand in Vught. De grindvloer is namelijk waterdicht en heeft weinig onderhoud nodig. Wij hebben ook een marmerstone vloer. Die is vergelijkbaar met de grindvloer, het het verschil dat de marmerstone vloer oogt als een marmer vloer.

Contact opnemen met Van Gogh Designvloeren

Voor een designvloer op maat voor uw kantoor of huis in Vught is Van Gogh Designvloeren het geschikte adres voor u. Bel ons gerust voor meer informatie via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. De specialisten van Van Gogh Designvloeren geven u graag een advies op maat voor uw designvloer in Vught.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top