skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Veelzijdige en functionele kunststof en beton designvloeren

Een vloer is zeer bepalend voor de sfeer in een huis of bedrijfspand in Volkel. Gecombineerd met smaakvolle meubels maakt dit de inrichting en uitstraling van het pand compleet. De keuze voor een mooie vloer gaat ook bij u waarschijnlijk niet over één nacht ijs. Logisch, want een vloer is bedoeld om functioneel te zijn voor een langere periode. Bij Van Gogh Designvloeren hebben wij voor u een zeer ruim assortiment designvloeren die helemaal aan uw wensen voldoen. Als specialist in designvloeren in Volkel zorgen wij voor een fantastisch passend resultaat bij het leggen uw vloer. Nieuwsgierig? Kom gerust kijken in onze showroom, of maak een persoonlijke afspraak voor een advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen geniet u in Volkel van het topresultaat dat Van Gogh Designvloeren voor u realiseert!

Vloerspecialist in Volkel

Kent u ons al? Van Gogh Designvloeren is al meer dan 10 jaar dé vloerenspecialist voor Volkel en omgeving. Wij hebben ons steeds meer gespecialiseerd in het leveren en leggen van topkwaliteit designvloeren van diverse materialen: van kunststof vloeren tot beton designvloeren. Wij hebben een kleurrijk en veelzijdig aanbod designvloeren. Voor elk interieur in Volkel hebben wij een vloer met een unieke uitstraling. En omdat smaken verschillen, kunt u bij ons kiezen voor moderne, landelijke, industriële, natuurlijke, strakke, robuuste of trendy designvloeren. Bovendien zijn alle designvloeren geschikt voor vloerverwarming! Onderstaand leest u meer over ons aanbod vloeren in Volkel.

Gietvloeren

Wij hebben bijvoorbeeld gietvloeren in ons assortiment. Dat is een zeer strakke en moderne vloer met een industrieel uiterlijk voor uw woning of kantoor in Gemert. Bovendien is de PU-gietvloer zeer onderhoudsvriendelijk. Er is een ruime keuze aan gietvloeren als het gaat om kleuren, maar u kunt ook kiezen voor een unieke betonlook gietvloer.

Designvloeren Volkel

Betonlook of beton ciré vloeren

De betonlook, of beton ciré-vloer is een vloer van cementgebonden materiaal met een structuur die zorgt voor een mooi reliëf. Dat maakt het tot een robuuste vloer. De betonlook vloer heeft een kunststof, matte beschermlaag wat hem zeer onderhoudsvriendelijk maakt.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, of mortelvloer, is een zeer sterke kunststof vloer bestaande uit kwartskorrels in kunsthars (epoxy). Troffelvloeren sluiten naadloos aan op de plinten en zijn daardoor waterdicht. Een troffelvloer is dan ook te gebruiken in alle ruimtes in een woning of gebouw. Dus ook in bijvoorbeeld toiletruimtes, keukens en badkamers.

Van Gogh Designvloeren Vloer in hal

Grindvloer en marmerstone vloer

De grindvloer is een robuuste, strakke en natuurlijke vloer. Een grindvloer is gemaakt van grindkorrels in kunsthars. Dat maakt de grindvloer waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Datzelfde geldt voor de marmerstone vloer. Die vloer heeft dezelfde eigenschappen als de grindvloer. Maar de marmerstone vloer heeft een mooie marmer look. Dat is een sjieke afwerking voor uw woning of kantoor in Volkel!

Contact met Van Gogh Designvloeren

Bent u geïnteresseerd in een designvloer op maat voor uw woning of bedrijf in Volkel? Neem dan voor meer informatie gerust contact op met 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Een bericht sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook. Van Gogh Designvloeren staat u met alle plezier te woord. Wij hopen u spoedig in Volkel van dienst te mogen zijn!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top