skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Veelzijdige en functionele kunststof en beton designvloeren

De manier waarop u uw huis inricht laat veel zien over wie u als persoon bent. Met een stijlvolle inrichting van uw huis in Veghel laat u bijvoorbeeld zien dat u iemand met smaak bent en graag aandacht besteedt aan hoe u woont. Daar hoort uiteraard ook een smaakvolle vloer bij waarvan u lang wilt genieten. Dankzij de vele mogelijkheden die wij bieden, vindt u in Veghel bij Van Gogh Designvloeren gegarandeerd de vloer die voldoet aan uw smaak. Als specialist in designvloeren voor Veghel en omgeving zorgen wij elke keer weer voor een fantastisch passend resultaat. Kom eens kijken in onze showroom, of maak een persoonlijke afspraak voor een advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen geniet u in Veghel nog lange tijd van het topresultaat dat Van Gogh Designvloeren voor u levert!

Uw vloerspecialist in Veghel

Van Gogh Designvloeren is al meer dan 10 jaar dé vloerenspecialist voor Veghel en omgeving. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van uiteenlopende hoge kwaliteit vloeren: van kunststof vloeren tot beton designvloeren. Ons aanbod is zeer veelzijdig. Daardoor hebben wij voor elk interieur in Veghel een passende vloer met een zeer unieke uitstraling. Wij maken moderne, landelijke, industriële, natuurlijke, strakke, robuuste en trendy designvloeren. Voor elk wat wils dus. En onze vloersystemen zijn zeer geschikt voor vloerverwarming! Onderstaand leest u meer over ons aanbod vloeren in Veghel.

Gietvloeren

Met een gietvloer kiest u in Veghel voor een vloer met een strak en industrieel uiterlijk. Een PU-gietvloer is modern en onderhoudsvriendelijk. De keuze in gietvloeren is groot. U kunt kiezen voor een reguliere kunststof gietvloer in een kleur naar keuze tot aan een unieke betonlook gietvloer. Kortom: wij bieden altijd design op maat!

Designvloeren Veghel

Betonlook of beton ciré vloeren

Met een betonlook vloer of beton ciré-vloer kiest u in Veghel voor een cementgebonden materiaal vloer met een structuur die zorgt voor een mooi reliëf. De vloer oogt hierdoor zeer robuust. Dankzij de kunststof, matte beschermlaag is de vloer makkelijk in onderhoud.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd. Dit is een zeer sterke kunststof vloer die gemaakt is van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). De troffelvloer past uitstekend in woningen, kantoren en/of showrooms. Maar bovenal is de troffelvloer zeer geschikt voor natte ruimtes dankzij de naadloze aansluiting met de plinten.

Beton Cire

Grindvloer en marmerstone vloer

Robuust, strak en natuurlijk: dat is wat de grindvloer kenmerkt. Een grindvloer is gemaakt van grindkorrels in kunsthars en past in eigenlijk alle ruimtes. De grindvloer is waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Vergelijkbaar met een grindvloer is de marmerstone vloer. Deze vloer is heeft dezelfde eigenschappen, maar heeft een zeer mooie marmer look.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Heeft u interesse in een maatwerk designvloer voor uw woning in Veghel? Neem voor meer informatie contact op met 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Een berichtje sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook. Van Gogh Designvloeren staat u met alle plezier te woord en hoopt u spoedig in Veghel van dienst te mogen zijn!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top