skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Veelzijdige en functionele kunststof en beton designvloeren

U bent er zich misschien niet direct bewust van. Maar de vloer in uw woning is samen met uw meubels een weerspiegeling van uw identiteit. Met een smaakvolle inrichting van uw huis laat u zien wie u bent en hoe u woont. Uw woning in Uden is de plek waar u zich thuis voelt. Vanzelfsprekend kiest u daarin ook voor een passende vloer waarvan u lang kunt genieten. Dankzij de vele mogelijkheden vindt u bij Van Gogh Designvloeren in Uden gegarandeerd de vloer die helemaal voldoet aan uw wensen. Als specialist in designvloeren in Uden zorgen wij keer op keer voor een fantastisch passend resultaat. Kom gerust kijken in onze showroom, of maak een persoonlijke afspraak voor een advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen geniet u in Uden nog lange tijd van het topresultaat dat Van Gogh Designvloeren voor u realiseert!

Uw vloerspecialist in Uden

Van Gogh Designvloeren is al meer dan 10 jaar dé vloerenspecialist voor Uden en omgeving. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten hoge kwaliteit vloeren: van kunststof vloeren tot beton designvloeren. Dankzij ons veelzijdige aanbod hebben wij voor elk interieur in Uden een vloer met een unieke uitstraling. Of dat nu een moderne, landelijke, industriële, natuurlijke, strakke, robuuste of trendy designvloer is. Bovendien zijn al onze vloersystemen geschikt voor vloerverwarming! Onderstaand leest u meer over ons aanbod vloeren in Uden.

Gietvloeren

Met een gietvloer kiest u voor een vloer met een strak en industrieel uiterlijk. Een PU-gietvloer is zowel modern als onderhoudsvriendelijk. Er is veel keuze in soorten gietvloeren: van een reguliere kunststof gietvloer in een kleur naar uw keuze tot een unieke betonlook gietvloer. Kortom: altijd design, altijd op maat!

Designvloeren Uden

Betonlook of beton ciré vloeren

Een betonlook vloer of beton ciré-vloer is gemaakt van een cementgebonden materiaal met structuur die zorgt voor een mooi reliëf. Dit geeft de vloer een robuust uiterlijk. Daarnaast heeft deze vloer een kunststof, matte beschermlaag die makkelijk in onderhoud is.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, ook wel mortelvloer genoemd, is een zeer sterke kunststof vloer die bestaat uit kwartskorrels in kunsthars (epoxy). De troffelvloer is zeer geschikt voor woningen, kantoren en/of showrooms. De troffelvloer is zelfs zeer geschikt voor natte ruimtes dankzij de naadloze aansluiting met de plinten.

Designvloeren Veghel

Grindvloer en marmerstone vloer

Robuust, strak en natuurlijk: dat zijn de belangrijkste kenmerken van een grindvloer. Een grindvloer bestaat uit grindkorrels in kunsthars en is toepasbaar in alle ruimtes. De grindvloer is waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Vergelijkbaar met een grindvloer is de marmerstone vloer. Deze vloer is heeft dezelfde eigenschappen, maar heeft een mooie marmer look.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Heeft u interesse in een maatwerk designvloer voor uw woning in Uden? Neem voor meer informatie contact op met 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Een bericht sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook. Van Gogh Designvloeren staat u met alle plezier te woord en hoopt u spoedig in Uden van dienst te mogen zijn!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top