skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Functionele en sfeervolle kunststof en beton designvloeren

Voor een sfeervolle en onderhoudsvriendelijke designvloer voor uw woning of kantoor in Son is Van Gogh Designvloeren het geschikt adres voor u. U vindt bij ons ongetwijfeld de duurzame kwaliteitsvloer die past bij uw woning of bedrijf. Van Gogh Designvloeren heeft een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige designvloeren waarvan u gegarandeerd lang plezier hebt. Bij ons vindt u de vloer die voldoet aan uw wensen voor uw kantoor of woning in Son en omgeving. Wij hebben altijd de perfect passende vloer voor iedereen. Kom gerust eens bij ons kijken in onze showroom. En natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met onze vloerspecialisten voor een advies op maat. Maak gebruik van onze ruime ervaring, kennis van zaken, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen Wij weten zeker dat u in Son en omgeving jarenlang plezier zult hebben van een Van Gogh Designvloer.

De vloerenspecialist voor Son en omgeving

In de regio Son staat Van Gogh Designvloeren al ruim 10 jaar bekend als de enige echte vloerenspecialist voor particulieren en bedrijven. Wij hebben ons steeds meer toegespitst op hoge kwaliteit kunststof vloeren en beton designvloeren. Dat betekent dat wij voor elk interieur in Son met zekerheid een geschikte vloer voor u hebben. En uiteraard ook voor elke smaak: van modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust tot trendy. Hieronder leest u meer over ons aanbod vloeren in Son.

Grindvloer en de marmerstone vloer

De grindvloer is zeer populair vanwege zijn robuuste, strakke en natuurlijke uitstraling. Deze vloer bestaande uit grindkorrels met kunsthars past in eigenlijk iedere ruimte in uw pand in Son. Een grindvloer is waterdicht en behoeft weinig onderhoud. En net zo populair: de marmerstone vloer. Deze vloer is vergelijkbaar is met de grindvloer. Maar zoals de naam als zegt, oogt de marmerstone vloer als een sjieke marmer vloer.

Designvloeren Son

PU-gietvloer

In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld gietvloeren. Een PU-gietvloer sluit mooi aan op een industrieel interieur en strakke meubelen. Is dat de vloer voor u? Wij hebben een groot aanbod onderhoudsvriendelijke gietvloeren, variërend van een reguliere kunststof gietvloer in elke mogelijke kleur tot aan een unieke betonlook gietvloer. Kom gerust kijken voor een demo.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, of mortelvloer, is een zeer sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). Troffelvloeren passen in elke omgeving. Ze zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in natte ruimtes, zoals het toilet of de badkamer. Een troffelvloer sluit namelijk naadloos aan op de plinten van uw ruimte in Son.

van Gopgh designvloeren vloer 6

Betonlook vloer of beton ciré vloeren

De betonlook vloer, of beton ciré-vloer, is een vloer van cementgebonden materiaal. Dit materiaal heeft een reliëfstructuur dat de vloer een mooi robuust uiterlijk geeft. De kunststof, matte beschermlaag maakt de vloer zeer makkelijk in het onderhoud.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Bent u op zoek naar een designvloer op maat voor uw bedrijf of woning in Son? Dan is Van Gogh Designvloeren het perfecte adres voor u. Meer weten? Bel ons via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. De specialisten van Van Gogh Designvloeren geven u graag een advies op maat voor uw designvloer in Son.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top