skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Functionele en sfeervolle kunststof en beton designvloeren

Een uiterst sfeervolle en onderhoudsvriendelijke designvloer voor uw woning of kantoor in Schijndel vindt u bij Van Gogh Designvloeren. Wij hebben een zeer ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige designvloeren die lang meegaan en die perfect aansluiten bij iedere smaak. Kom voor uw pand in Schijndel gerust eens kijken in onze showroom. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met onze vloerspecialisten voor een advies op maat. Maak gebruik van onze ruime ervaring, kennis van zaken, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen. Wij weten zeker dat u in Schijndel en omgeving tot in lengte van dagen plezier heeft van een Van Gogh Designvloer.

De vloerenspecialist voor de regio Schijndel

In Schijndel en omgeving kunnen particulieren en bedrijven al ruim 10 jaar terecht voor een designvloer op maat. Wij hebben ons in die jaren steeds meer toegespitst op kunststof vloeren en beton designvloeren van hoge kwaliteit. Voor elke type interieur in Schijndel hebben wij de perfect passende vloer. Of uw smaak nu modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust of trendy is; reken maar dat u bij ons vindt u de vloer die u zoekt. Hieronder leest u meer over ons aanbod vloeren in Schijndel.

PU-gietvloeren

Zo hebben wij gietvloeren in ons assortiment. PU-gietvloeren sluiten naadloos aan op een industrieel interieur met daarin design meubelen. Maakt dat uw woning compleet? Kom kijken naar ons ruime aanbod onderhoudsvriendelijke gietvloeren, variërend van een reguliere kunststof gietvloer in de kleur die u mooi vindt tot aan een unieke betonlook gietvloer.

Designvloeren Schijndel

Betonlook vloer of beton ciré vloeren

Heeft u liever een betonlook of beton ciré-vloer? Dit is een vloer van cementgebonden materiaal met een reliëfstructuur die de vloer een mooi robuust uiterlijk geeft. De kunststof, matte beschermlaag maakt deze vloer zeer makkelijk in het onderhoud.

Troffelvloer of mortelvloer

Ook een mooie vloer is de troffelvloer, of wel mortelvloer. Dit is een zeer sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). Troffelvloeren zijn toepasbaar in alle ruimtes, dus ook het toilet of de badkamer, omdat hij naadloos aansluit op de plinten in de ruimte. En dat maakt de troffelvloer waterdicht

Van Gogh Designvloeren Vloer in hal

Grindvloer en de marmerstone vloer

De grindvloer is een zeer populaire vloer. Die populariteit dankt hij aan zijn robuuste, strakke en natuurlijke uitstraling. Deze vloer van grindkorrels met kunsthars past in vrijwel iedere ruimte in ieder pand in Schijndel. Een grindvloer is namelijk waterdicht en heeft nauwelijks onderhoud nodig. En net zo populair is de marmerstone vloer. Deze vloer is vergelijkbaar met de grindvloer, maar zoals de naam al zegt, oogt de marmerstone vloer als een sjieke marmer vloer.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Voor een designvloer op maat voor uw bedrijf of woning in Schijndel gaat u natuurlijk naar Van Gogh Designvloeren. Meer weten over ons assortiment vloeren? Bel ons via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. De specialisten van Van Gogh Designvloeren geven u graag maatadvies over uw designvloer in Schijndel.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top