skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Functionele en sfeervolle kunststof en beton designvloeren

Voor een sfeervolle en onderhoudsvriendelijke designvloer voor uw woning of kantoor in Rosmalen is er maar één adres: Van Gogh Designvloeren. Wij hebben een zeer ruim aanbod topkwaliteit designvloeren met een lange levensduur die perfect aansluiten bij ieders smaak. Kom voor een vloer in uw woning of kantoor in Rosmalen gerust eens kijken in onze showroom. Of maak een geheel vrijblijvende afspraak met onze vloerspecialisten voor een advies op maat. Maak gebruik van onze ruime ervaring, kennis van zaken, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen. Gegarandeerd dat u in Rosmalen en omgeving tot in lengte van dagen plezier heeft van een Van Gogh Designvloer.

Al 10 jaar vloerenspecialist voor Rosmalen

In Rosmalen en omstreken weten veel particulieren en bedrijven dat ze al ruim 10 jaar bij Van Gogh Designvloeren terecht kunnen voor een vloer op maat. Wij hebben ons in die periode steeds meer gespecialiseerd in kunststof vloeren en beton designvloeren van topkwaliteit. Voor elke type interieur in Rosmalen hebben wij de perfect passende vloer. Of uw smaak nu modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust of trendy is, wij hebben de vloer die u zoekt. Onderstaand leest u meer informatie over ons aanbod vloeren in Rosmalen.

PU-gietvloeren

PU-gietvloeren sluiten naadloos aan op een industrieel interieur met daarin design meubelen. Maakt dat uw woning of kantoor in Rosmalen compleet? Kom dan eens kijken naar onze ruime aanbod onderhoudsvriendelijke gietvloeren, variërend van een reguliere kunststof gietvloer in de kleur die u mooi vindt, tot tot aan een unieke betonlook gietvloer.

Betonlook vloer of beton ciré vloeren

Ook hip en modern is de beton ciré-vloer met betonlook . Hiermee heeft u een vloer van cementgebonden materiaal met een reliëfstructuur. Dat geeft deze vloer een heerlijk robuust uiterlijk. Dankzij de de kunststof, matte beschermlaag heeft deze vloer nauwelijk onderhoud nodig.

Designvloeren Rosmalen

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, ofwel mortelvloer is een veel verkochte vloer. Dit is een zeer sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). Troffelvloeren zijn toepasbaar in alle ruimtes, dus ook in de toiletruimte of badkamer. Hij sluit namelijk naadloos aan op de plinten in de kamer. Daarmee is een troffelvloer perfect waterdicht.

Designvloeren Veghel

Grindvloer en de marmerstone vloer

Ook populair is de grindvloer. Die populariteit dankt de grindvloer aan zijn robuuste, strakke en natuurlijke uitstraling. Deze vloer van grindkorrels met kunsthars past in vrijwel iedere ruimte in ieder pand in Rosmalen. Een grindvloer is waterdicht en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Dat geldt ook voor de marmerstone vloer. Deze vloer is vergelijkbaar met de grindvloer. Maar zoals de naam als zegt, oogt de marmerstone vloer als een sjieke marmer vloer.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Voor een designvloer op maat voor uw bedrijf of woning in Rosmalen gaat u naar Van Gogh Designvloeren. Meer weten over ons vloeraanbod? Bel ons via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. U mag natuurlijk ook het contactformulier invullen. De specialisten van Van Gogh Designvloeren geven u graag maatadvies voor uw designvloer in Rosmalen.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top