skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Functionele en sfeervolle kunststof en beton designvloeren

Zoekt u een sfeerbepalende designvloer voor uw woning of kantoor in Nijmegen? Dan wilt u natuurlijk wel een vloer waar u lang plezier van heeft. Met de bijzondere en ruime keuze aan vloeren bij Van Gogh Designvloeren vindt u gegarandeerd de vloer die voldoet aan uw wensen voor uw kantoor of woning in Nijmegen en omgeving. Als specialist in kunststof en beton designvloeren heeft Van Gogh Designvloeren met zekerheid een fantastisch passende vloer voor u. Kom een kijkje nemen in onze showroom, of maak een afspraak met onze vloerspecialisten voor een persoonlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen heeft u in Nijmegen jarenlang plezier van de kwaliteit van Van Gogh Designvloeren.

De vloerenspecialist voor Nijmegen en omgeving

Al meer dan 10 jaar is Van Gogh Designvloeren dé vloerenspecialist voor particulieren en bedrijven in de regio Nijmegen. In die jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit kunststof vloeren en beton designvloeren. Voor elk interieur in Nijmegen en omgeving hebben wij zeker weten een vloer met een unieke uitstraling voor u. Of u nu kiest voor modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust of trendy: voor elke smaak hebben wij een designvloer die geschikt is voor vloerverwarming! Hieronder leest u meer over ons vloerenaanbod in Nijmegen.

PU-gietvloer

Wij adviseren u een gietvloer als u graag kiest voor een strakke vloer met een industrieel uiterlijk. De PU-gietvloer heeft een zeer moderne uitstraling die heel mooi combineert met een modern interieur. Het aanbod onderhoudsvriendelijke gietvloeren is groot: van een reguliere kunststof gietvloer in alle mogelijke kleuren tot aan een unieke betonlook gietvloer.

Designvloeren Nijmegen

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, ofwel de mortelvloer, is een uiterst sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). De troffelvloeren zijn ideaal om te leggen in woningen, kantoren en/of showrooms in Nijmegen. Zeker omdat ze ook zeer geschikt zijn voor gebruik in toiletruimtes en badkamers. Dat komt doordat ze naadloos aansluiten op de plinten van uw woning of kantoor.

designvloer

Grindvloer en marmerstone vloer

De grindvloer staat bekend om zijn robuuste, strakke en natuurlijke uiterlijk. De grindvloer bestaat uit grindkorrels in kunsthars en past in eigenlijk alle ruimtes in uw pand in Nijmegen, omdat hij waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk is. Vergelijkbaar met de grindvloer is de marmerstone vloer: deze vloer heeft een mooie marmeren uitstraling.

Betonlook of beton ciré vloeren

De betonlook vloer is ook bekend als de beton ciré-vloer. Het is een bijzondere vloer die gemaakt is van cementgebonden materiaal met een structuur die zorgt voor een mooi reliëf. Dat reliëf geeft de vloer een robuust uiterlijk. En de kunststof, matte beschermlaag maakt de vloer bovendien makkelijk in het onderhoud.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Bent u op zoek naar een designvloer op maat voor uw kantoor of huis in Nijmegen? Bel ons gerust voor meer informatie via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Van Gogh Designvloeren geeft u met alle plezier een advies op maat voor een designvloer in Nijmegen.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top