skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Veelzijdige en functionele kunststof en beton designvloeren

De vloer in uw woning in Gemert is zeer bepalend voor de sfeer in huis. Met de juiste meubels op de vloer heeft u de aankleding van uw huis helemaal compleet. De keuze voor een mooie vloer laat u waarschijnlijk niet over één nacht ijs gaan. U wilt van uw vloer dan ook lang genieten. In het ruime assortiment designvloeren bij Van Gogh Designvloeren in Gemert vindt u ongetwijfeld de vloer die helemaal voldoet aan uw wensen. Als specialist in designvloeren in Gemert zorgen wij voor een fantastisch passend resultaat bij het leggen van de vloer van uw keuze. Kom gerust kijken in onze showroom, of maak een persoonlijke afspraak voor een advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen geniet u in Gemert lange tijd van het topresultaat dat Van Gogh Designvloeren voor u realiseert!

Vloerspecialist in Gemert

Van Gogh Designvloeren is al meer dan 10 jaar dé vloerenspecialist voor de regio Gemert. Door de jaren hebben wij ons steeds meer toegelegd op het leveren en leggen van topkwaliteit designvloeren van diverse materialen: van kunststof vloeren tot beton designvloeren. Wij hebben een kleurrijk en veelzijdig assortiment vloeren opgebouwd, zodat wij voor elk interieur in Gemert een vloer met een unieke uitstraling kunnen leveren. Houdt u van een moderne, landelijke, industriële, natuurlijke, strakke, robuuste of trendy designvloer? U kunt voor alle sferen bij Van Gogh Designvloeren terecht. Ook handig om te weten is dat onze designvloeren allemaal geschikt zijn voor vloerverwarming! Onderstaand leest u meer over ons aanbod vloeren in Gemert.

Gietvloeren

In ons assortiment vindt u onder andere gietvloeren. Met een gietvloer kiest u bewust voor een moderne vloer met een strak industrieel uiterlijk voor uw woning of kantoor in Gemert. Bovendien kiest u met een PU-gietvloer voor een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. Het aanbod is enorm, zeker wat betreft de kleur van de gietvloer. Daarin is alles mogelijk. Maar u kunt ook kiezen voor een unieke betonlook gietvloer.

Designvloeren Gemert

Betonlook of beton ciré vloeren

Een betonlook, of beton ciré-vloer, is een vloer die is gemaakt van cementgebonden materiaal met een structuur die zorgt voor een mooi reliëf. Dat geeft de vloer een robuuste uitstraling. De betonlook vloer heeft een kunststof, matte beschermlaag waardoor de vloer makkelijk in onderhoud is.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd. Dit is een zeer sterke kunststof vloer die bestaat uit kwartskorrels in kunsthars (epoxy). Troffelvloeren passen in elk gebouw en zijn geschikt voor eigenlijk alle ruimtes. De troffelvloer is door zijn naadloze aansluiting op de plinten in de ruimte waterdicht. Dat maakt deze vloer zeer geschikt voor toiletruimtes, keukens en badkamers.

vloer

Grindvloer en marmerstone vloer

Robuust, strak en natuurlijk: dat is typerend voor de grindvloer. Een grindvloer is gemaakt van grindkorrels in kunsthars en is ook zeer veelzijdig. Een grindvloer is namelijk waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Datzelfde geldt voor de marmerstone vloer. Dat is een vloer met dezelfde eigenschappen, maar de marmerstone vloer heeft een mooie marmer look. Dat is een sjieke afwerking voor uw woning of kantoor in Gemert!

Contact met Van Gogh Designvloeren

Bent u geïnteresseerd in een designvloer op maat voor uw woning of bedrijf in Gemert? Neem dan voor meer informatie gerust contact op met 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. Een bericht sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook. Van Gogh Designvloeren staat u met alle plezier te woord. Wij hopen u spoedig in Gemert van dienst te mogen zijn!

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top