skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Functionele en sfeervolle kunststof en beton designvloeren

De vloer in uw woning in Eindhoven is zeer sfeerbepalend. Samen met uw meubels zorgt de vloer voor een complete aankleding van uw huis, zodat u zich er ook echt thuis voelt. Dan wilt u natuurlijk wel een vloer die lang meegaat. Met de ruime keuze vloeren bij Van Gogh Designvloeren kunt u gegarandeerd de vloer vinden die voor lange tijd helemaal voldoet aan uw wensen voor uw kantoor of woning in Eindhoven. Als specialist in kunststof en beton designvloeren bent u met uw keuze voor onze vloeren verzekerd van een fantastisch passend resultaat. Kom gerust kijken in onze showroom, of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen geniet u in Eindhoven jarenlang van de kwaliteit van Van Gogh Designvloeren.

Uw vloerspecialist in Eindhoven

Al meer dan 10 jaar zijn wij van Van Gogh Designvloeren dé vloerenspecialist voor particulieren en bedrijven in de regio Eindhoven. In die tijd zijn wij steeds meer gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit maatvloeren waaronder kunststof vloeren en beton designvloeren. Voor elk interieur in Eindhoven en omgeving hebben wij een vloer met een unieke uitstraling. Modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust of trendy: voor elke smaak hebben wij een designvloer die allemaal geschikt zijn voor vloerverwarming! Lees hieronder meer over ons vloerenaanbod in Eindhoven.

PU-gietvloer

Voor een strakke vloer met een industrieel uiterlijk adviseren wij u een gietvloer. De PU-gietvloer is een vloer met een zeer strakke uitstraling en die geweldig past in een modern interieur. We hebben voor u een zeer ruime keuze aan onderhoudsvriendelijke gietvloeren: van een reguliere kunststof gietvloer in alle mogelijke kleuren tot een unieke betonlook gietvloer.

Designvloeren Eindhoven

Betonlook of beton ciré vloeren

Een betonlook vloer staat ook bekend als de beton ciré-vloer. Deze bijzondere vloer is gemaakt van cementgebonden materiaal met een structuur die een mooi reliëf geeft. Het geeft de vloer ook een mooi robuust uiterlijk. Door de kunststof, matte beschermlaag is deze vloer zeer makkelijk in onderhoud.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, ofwel de mortelvloer, is een uitermate sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy). De troffelvloeren zijn zeer geschikt voor woningen, kantoren en/of showrooms in Eindhoven. Ze zijn ook uitermate geschikt voor natte ruimtes, omdat ze naadloos aansluiten op de plinten van uw woning.

Designvloeren Veghel

Grindvloer en marmerstone vloer

Een grindvloer heeft drie belangrijke kenmerken: robuust, strak en natuurlijk. Een grindvloer bestaat uit grindkorrels in kunsthars en is geschikt voor gebruik in alle ruimtes in uw pand in Eindhoven. De grindvloer is waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast hebben we de marmerstone vloer. Deze vloer is vergelijkbaar met de grindvloer, maar heeft een mooie marmeren uitstraling.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Bent u op zoek naar een maatwerk designvloer voor uw kantoor of huis in Eindhoven? Bel ons dan gerust voor meer informatie via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Van Gogh Designvloeren staat u met alle plezier te woord voor een designvloer in Eindhoven.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top