skip to Main Content

Gratis Offerte

Gratis kleuradvies

Vakmanschap

Showroom

Kwaliteitsproducten

Uw vloerspecialist in Den Bosch

In Den Bosch en omgeving is Van Gogh Designvloeren al ruim 10 jaar dé vloerenspecialist. In de loop der jaren zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in het leveren van hoge kwaliteit maatvloeren, in het bijzonder kunststof vloeren en beton designvloeren. Ons aanbod is zeer veelzijdig. Wij hebben dus voor elk interieur een vloer met een unieke uitstraling. Modern, landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, robuust of trendy: voor elke smaak heeft Van Gogh Designvloeren de perfect vloer. Onze vloersystemen zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming! Onderstaand leest u meer over ons aanbod vloeren in Den Bosch.

Gietvloeren

Wilt u een strakke vloer met een industrieel uiterlijk? Dan adviseren wij u een gietvloer. Een PU-gietvloer heeft een zeer moderne uitstraling en past daarmee in een modern interieur. Er is een zeer ruime keuze aan onderhoudsvriendelijke gietvloeren: van een reguliere kunststof gietvloer in de kleur die u wenst, tot een unieke betonlook gietvloer.

Designvloeren Den Bosch

Functionele en veelzijdige kunststof en beton designvloeren

De sfeer in uw woning in Den Bosch wordt in grote mate bepaald door de vloer die er ligt. In combinatie met uw meubels zorgt de vloer voor de complete aankleding van uw huis. Met een smaakvolle inrichting van uw huis in Den Bosch laat u zien wie u bent. Net als voor uw meubels kiest u uiteraard voor een vloer die lang meegaat. Met de ruime keuze vloeren bij Van Gogh Designvloeren vindt u gegarandeerd de vloer die helemaal voldoet aan uw wensen voor uw kantoor of woning in Den Bosch. Als specialist in kunststof en beton designvloeren heeft u met uw keuze voor onze vloeren een fantastisch passend resultaat. Kom dus gerust kijken in onze showroom, of maak met ons een persoonlijke afspraak voor een vloeradvies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring, zorgvuldige werkwijze en hoogwaardige materialen geniet u in Den Bosch lange tijd van de kwaliteit van Van Gogh Designvloeren.

Betonlook of beton ciré vloeren

Een betonlook vloer wordt ook wel een beton ciré-vloer genoemd. Deze vloer is gemaakt van cementgebonden materiaal met structuur. Dat geeft een mooi reliëf waarmee de vloer een robuust uiterlijk krijgt. Door de kunststof, matte beschermlaag is deze vloer makkelijk in onderhoud.

Troffelvloer of mortelvloer

De troffelvloer, ofwel de mortelvloer is een zeer sterke kunststof vloer van kwartskorrels in kunsthars (epoxy) gemaakt. De troffelvloer is zeer geschikt voor woningen, kantoren en/of showrooms in Den Bosch. De troffelvloeren zijn bovendien uitermate geschikt voor natte ruimtes, omdat ze naadloos aansluiten op de plinten van uw woning in Den Bosch.

Designvloeren Veghel

Grindvloer en marmerstone vloer

Een grindvloer heeft drie belangrijke kenmerken: robuust, strak en natuurlijk. Een grindvloer bestaat uit grindkorrels in kunsthars en is te leggen in alle ruimtes in uw pand in Den Bosch. De grindvloer is waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook is er de marmerstone vloer. Deze vloer is vergelijkbaar met de grindvloer, maar heeft een mooie marmeren uitstraling.

Contact met Van Gogh Designvloeren

Bent u op zoek naar een maatwerk designvloer voor uw kantoorpand of woning in Den Bosch? Bel ons dan gerust voor meer informatie via 085-0043812, of mail naar info@vangoghdesignvloeren.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen. Van Gogh Designvloeren staat u met alle plezier te woord. Wij zijn u graag van dienst in Den Bosch.

Heeft bij ons een mooie wand gemaakt en verschillende vloeren,mooi en kwalitatief goed werk geleverd,mocht je op zoek zijn voor z’n wand en vloeren dan is dit zeker een aanrader👍😄

Super marmerstone vloer met glitters gemaakt Bedankt!! Van Gogh Designvloeren
Zeker een aanrader !

Back To Top